PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Meld u nu aan voor de gratis Plus nieuwsbrieven en maak kans op een iPad Air 2!

Meld u aan voor onze gratis Plus nieuwsbrieven, met nieuws over gezondheid, geld & recht, reizen, prijsvragen en meer. Dan maakt u kans op een iPad Air 2 t.w.v. €439!

Zo dun en licht, dat u bijna zou vergeten dat u hem in handen heeft, de iPad Air 2. Met de snelle draadloze wifiverbinding gaat internetten, mailen en films downloaden heel gemakkelijk. Kleuren komen nog beter tot hun recht, het contrast is groter en hij heeft twee geweldige camera’s. U kunt iedereen verrassen met de foto’s en filmpjes die u met de iPad Air 2 heeft gemaakt. Daarnaast is de iPad Air 2 zuinig in gebruik en zorgt hij voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat u kan bedenken: uw eigen vingerafdruk!
 
Bent u al nieuwsbriefabonnee? Dan maakt u automatisch kans op de prijs!