Shop designermerken tot wel 80% korting!

Advertorial
BestSecret is Nederlands nieuwste online shopping community. Met een exclusief lidmaatschap bij deze community beleeft u een ultieme shopervaring met geselecteerde designergoederen met kortingen tot wel 80 procent. Met de Best Secret app shopt u uw items gewoon via uw smartphone of tablet.

Het assortiment bestaat uit meer dan 3.000 bekende designermerken met onder andere Calvin Klein, Ted Baker, Dior, Guess, Armani Jeans, Adidas Originals, Scotch & Soda en Karl Lagerfeld. U kunt bij BestSecret terecht voor een nieuwe winterjas, sportkleding, accessoires maar ook voor zomerse schoenen. Shop deze pareltjes van het huidige of vorige seizoen met hoge kortingen.

Exclusief lidmaatschap

BestSecret is voor members only, zo blijft het exclusief. Toegang tot deze exclusieve webshop verloopt alleen door een aanbeveling van een bestaand lid of partner. Met een lidmaatschap bij BestSecret ontvangt u toegang tot hoge kortingen op meer dan 5 miljoen producten van 3000 designermerken. Elke dag om 00.00 uur zijn er 500 nieuwe aanbiedingen. Mocht het product toch niet bevallen, dat is geen probleem. Retourneren is gratis.

Shoppen via de BestSecret app

Met de Best Secret app shopt u uw items gewoon via uw smartphone of tablet. Check snel wat de nieuwe aanbiedingen zijn of maak een wishlist met al uw favoriete items. De app is te downloaden in de App Store of Google Play.

Hoewel u normaal gesproken alleen lid kan worden op uitnodiging, hebben wij speciaal voor Plus lezers en lezeressen een exclusieve link van BestSecret waarmee u gratis lid kunt worden van de site. Met elke aankoop en uitnodiging spaart u punten en meer extra’s.