Oproep: Kom ook op bezoek bij Myrna Plus!

Op zaterdag 1 oktober 2016 om 15.30 uur begint bij RTL4 het tweede seizoen van het tv-programma Myrna Plus. Myrna Plus wordt gemaakt in samenwerking met Plus Magazine. U bent van harte welkom om de opnames van dit programma bij te wonen! Meld u nu aan.

In twaalf wekelijkse afleveringen neemt presentatrice Myrna Goossen de wereld van de 50-plusser door. De inhoud van Myrna Plus is een mix van informatie en entertainment en gaat over thema’s die ook in Plus Magazine aan bod komen. Zoals: gezondheid, voeding, relaties, geld & recht, reizen, mens & samenleving, wonen en beauty. Aan Myrna’s tafel zit elke week een BN’er als tafeldame/-heer. In de eerste twee afleveringen zijn dat Marjolein Keuning en Lenette van Dongen. Ook Plus-redacteuren zullen geregeld aanschuiven.

Opname bijwonen?

Wilt u live aanwezig zijn bij de opnamen van Myrna Plus in Huizen? Meld u dan nu hieronder aan. De opnames vinden plaats in Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen (Noord-Holland). Meer informatie ontvangt u dan vervolgens bij de definitieve uitnodiging via de e-mail. Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

*Update: vooral op 1 en 22 november is er nog ruim plek