Oproep producttest: op vakantie naar de Costa Blanca

Wilt u de nieuwe bestemming van Primavera Reizen, Costa Blanca in Spanje, ervaren? Geef u nu op als testkoppel en wie weet geniet u binnenkort GRATIS van een heerlijke vakantie!

Wij zijn op zoek naar een actief testkoppel om onze nieuwe vakantiebestemming te testen.

Primavera Reizen organiseert al bijna 30 jaar de mooiste vakanties naar Portugal. Vanaf 1 november as. biedt Primavera Reizen u ook de mogelijkheid om op vakantie te gaan naar de zonnige Costa Blanca in Spanje. Net als in Portugal biedt Primavera Reizen een uitstekende service waarbij alles van A tot Z is geregeld en wordt u hartelijk welkom geheten door de Nederlandssprekende reisleiding. U heeft de keuze uit leuke vakantieadresjes van eenvoudig maar goed tot comfortabel en zelfs luxe en verblijft in het bruisende Benidorm, het sfeervolle Albir, het artisieke Altea of in het gezellige Calpe.

Hoe kunt u deelnemen?

Houdt u van reizen, nieuwe ervaringen opdoen en heeft u oog voor detail? Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn! Geef u nu op en wie weet krijgt u de unieke kans om een vakantie aan de Costa Blanca voor Primavera Reizen te testen.

U verblijft van 17 november t/m 24 november 2018 in een 2-kamerappartement o.b.v. logies in Benidorm. Na uw testvakantie ontvangt u een vragenlijst om uw bevindingen met ons te delen. Wij zijn benieuwd naar uw mening.

Inclusief:

  • 8-daagse vliegreis naar Alicante v.v. met Transavia
  • Transfer vanaf luchthaven naar Benidorm v.v.
  • Overnachtingen in een 2-kamerappartement op basis van logies
  • Ruimbagage van 20 kilo
  • Reserveringskosten €20
  • Calamiteitenfonds €2,50

Wilt u zich opgeven voor deze producttest? Vul dan onderstaand formulier in. U wordt half oktober op de hoogte gesteld van de selectie via uw e-mailadres.

Uw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.

DEZE OPROEP IS GESLOTEN. U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN