De Opel Mokka-e 

Advertorial

Opel
Opel

Opels nieuwste, volledig elektrische auto heeft het allemaal: een trendy design, eersteklas technologie en een indrukwekkende rijdynamiek.

De Mokka-e is niet alleen een nieuwe Opel. Dit model staat ook voor hét nieuwe Opel en dat wil je meemaken. Wacht daarom niet langer en ervaar nu de 100% elektrische Mokka-e middels een onvergetelijke proefrit. Kan zelfs aan huis als je dat wenst! Je ervaart een indrukwekkende rijdynamiek plus de meest innovatieve technologie van dit moment. Nog niet gesproken over het strakke design van de Mokka-e: wat een eyecatcher.

Met als absoluut hoogtepunt een nieuw icoon: de Vizor. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka-e. De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt ook tot uiting in het interieur met het zogenaamde ‘Pure Panel’. Dit 12-inch scherm geeft je alle info die je tijdens het rijden nodig hebt. De Mokka-e is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van luxe tot heel luxe, en ook aan te schaffen via private lease. Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen! Daar wil je vast meer over weten? Klik dan hier.

Auteur 
  • Redactie
Bron 
  • Opel