Haal meer uit uw pensioenkapitaal

Advertorial
U verdiepen in uw pensioen is de moeite waard. Het zou namelijk kunnen dat u meer uit uw pensioenkapitaal kunt halen dan u van tevoren denkt.

Ongeveer een half jaar voor uw pensioenrichtdatum (de dag waarop wij uw pensioeninkomen berekenen), ontvangt u van uw pensioenfonds, PPI of verzekeraar een berichtje. Een goed moment om na te denken over alle mogelijkheden en uw wensen. Bijvoorbeeld over uw shoprecht. 

Wat shoprecht betekent

Het shoprecht geeft u het recht om te ‘shoppen’ met uw vrijgekomen pensioenkapitaal. Dit betekent dat u uw opgebouwde pensioen kunt overdragen naar een andere pensioenuitvoerder om daarvan uw pensioeninkomen te ontvangen. Bij een verzekeraar is dit ook mogelijk als u daar voorheen nog geen klant bent geweest. 

Het Zwitserleven Gevoel 

Het pensioeninkomen kan per pensioenfonds, verzekeraar of PPI flink verschillen. Bij Zwitserleven wordt een aantrekkelijk pensioeninkomen aangeboden en zijn ze altijd transparant over welke kosten in rekening worden gebracht. En met het unieke Zelect-programma geniet u ook nog eens van vele voordelige extra’s. Het is nooit te laat om te kiezen voor Het Zwitserleven Gevoel. 
 
Bekijk meer over wat Zwitserleven voor uw pensioen kan betekenen op zwitserleven.nl/meerpensioen