PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Bent u met pensioen en zit u bij PFZW? Stem op nieuw bestuurslid

T/m 21 april kunnen pensioengerechtigden van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) stemmen op een van de zes kandidaten voor de functie van bestuurslid.

Alle pensioengerechtigden van wie het e-mailadres bij het pensioenfonds bekend is bij PFZW, het op een-na-grootste pensioenfonds van Nederland, hebben bericht gekregen met daarin een inlogcode om digitaal te stemmen. Anderen krijgen die per post. Mensen die niet digitaal kunnen of misschien niet willen stemmen, kunnen het stembiljet in een gefrankeerde envelop opsturen.

De kandidaten

Op de site van het pensioenfonds worden alle zes kandidaten voor het bestuur gepresenteerd. Stemgerechtigden kunnen maximaal één stem uitbrengen.

Uitslag

Op 30 april maakt PFZW bekend wie gekozen is als nieuw bestuurslid. Hij of zij zal vervolgens getoetst worden door De Nederlandsche Bank. Pas als die heeft ingestemd, is de benoeming officieel. Het kersverse bestuurslid neemt per 1 juli zijn of haar plaats in als vertegenwoordiger van de pensioengerechtigden.

Bron: ANBO

Lees hier hoe hoog uw AOW dit jaar is