PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Plus-special Provence

Deze speciale editite brengt u naar de Provence. Beleef de Provence nu bij u thuis en krijg een goede indruk van dit gebied in Frankrijk. U ontvangt natuurlijk ook praktische tips, zoals wandelingen en adresjes, voor als u erheen wilt.

Bekijk ook de plus-special Belgische kust

Provence, een eeuwenoud gebied waar de tijd een andere waarde heeft gekregen....

Plus-special ProvenceMeer dan 15% korting 

Bestel de Special Provence nu online voor slechts €4,95 inclusief verzending! 

Dit is ruim 15% korting want in de winkel betaalt u €5,95

Wonderland

Van de Luberon tot de Middellandse zee 
Van de kust tot de Drôme, via de wijngaarden van de Vaucluse en de mooiste dorpen in de Luberon volgen de vertrouwde beelden elkaar op: lavandelvelden, sjirpende krekels, kleurrijke terrassen, oude natuursteen, mooie landerijen, cipressen en olijfbomen, beeldjes en Provencaals aardewerk. Als we de deur van dit land van belofte openduwen, onthult het ons echter ook zijn geheimen. Wat weet u bijvoorbeeld van de Frioul-archipel? Kent u de Waldenzen in de Luberon en wat heeft Arles met haar 120 monumenten en musea dit jaar te vieren?
We nemen een duik in een eeuwenoud gebied waar de tijd een andere waarde heeft gekregen.

Plus-special Provence bestellen

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg