Plus Zoekertjes: zo werkt het!

Hebt u iets te verkopen, te verhuren, bent u op zoek naar iets of iemand? Met een Zoekertje in Plus Magazine en de mogelijkheid deze ook GRATIS door te plaatsen naar www.plusonline.nl/zoekertjes bereikt u ruim 1 miljoen Pluslezers!

Van particulieren voor particulieren

 1. U plaatst het snelst en voordeligst uw zoekertje via deze website. Tarieven: Bij plaatsing op de website en in het magazine betaalt u voor de eerste 120 tekens €24,95 (Een positie is één letter, cijfer, spatie of leesteken) en voor elke extra 30 tekens betaalt u €12,50. Bij plaatsing enkel op de website betaalt u een vast bedrag van € 24,95. In beide gevallen blijven ze 90 dagen online staan. Het aantal opgegeven regels in het magazine kan afwijken van het gepubliceerde zoekertje.
  De kosten voor brief onder nummer plaatsing bedragen €12,50. Wilt u de tekst in gekleurd accent €10.
  De rubrieken waaruit u kunt kiezen: Toerisme Buitenland, Toerisme Binnenland, Relaties, Te koop/gevraagd, Cursus/workshop en Diversen.
 2. Of u vult de plaatsingsbon in Plus Magazine in (wij rekenen € 2,50 voor handling- en administratiekosten). Stuur de bon naar: Roularta Media Nederland B.V., Postbus 44, 3740 AA te Baarn.
 3. U ontvangt 10% korting bij doorplaatsingen, berekend vanaf de totaalprijs exclusief de €2,50 handling en administratiekosten van de eerste plaatsing.
  (Voorbeeld: 1e plaatsing € 24,95; bij 1, 2 of 3 keer doorplaatsing betaalt u telkens €22,45).
 4. Bij verkoop/verhuur van meerdere objecten en/of diensten betaalt u hiervoor een commercieel tarief van €25.
 5. Reacties op een brief onder nummer kunt u sturen naar: Roularta Media Nederland B.V., Postbus 44, 3740 AA te Baarn met vermelding van het nummer in de linkerbovenhoek van de enveloppe.
 6. Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot plaatsing van uw advertentie.
 7. De advertentie dient minimaal 6 weken voor verschijning van de gewenste editie te worden opgegeven.
 8. Voor plaatsing op onze website kunt u maximaal drie afbeeldingen toevoegen. Deze bestanden moeten kleiner zijn dan 12 MB. Toegestane bestandstypen: png/ gif/ jpg/ jpeg.
 9. Advertenties op de website zijn te zien door te klikken op de rode titelbalk van de betreffende advertentie. Dan ziet u de gehele advertentietekst met eventuele foto's.

Met vragen of opmerkingen kunt u een email sturen naar zoekertjes@plusmagazine.nl of bellen naar 035-6925219 op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Inzendingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Naar de Zoekertjes