PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Cultuurquiz: Doe mee en maak 5x kans op Koorts van Deon Meyer

Je maakt kans op een exemplaar van Koorts door de volgende vraag goed te beantwoorden.

Tijdens de Spannende Boeken Weken van 9 t/m 25 juni doet de boekhandel een geschenkboek van de Zuid-Afrikaanse thrillerauteur Deon Meyer cadeau bij besteding van minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken. Meyers werk wordt vergeleken met dat van Henning Mankell en John Le Carré. Op 30 mei verschijnt zijn nieuwste boek: Koorts (uitg. AW Bruna, €22,50).

Hoe heet de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek?

Inzenden vóór 20 juni.

Winnaars cultuurquiz mei (goede antwoord was ‘Dalai Lama’): L.A. Hoogervorst in Hoorn; Albert van Esch in Waalwijk; W.J.Möllenkamp in Apeldoorn; M.G. van de Velden in Vreeland; D. Hut in Maasdijk.