PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Maak 10x kans op twee kaartjes voor een concert naar keuze op WASBE International Symphonic Wind Band Festival in Utrecht!

Dompel u onder in de mooiste symfonische blaasmuziek van over de hele wereld tijdens het WASBE International Symphonic Wind Band Festival van 15 t/m 23 juli 2017 in Utrecht. De crème de la crème uit de internationale muziekwereld geeft een visitekaartje af met concerten in Tivoli Vredenburg en optredens in de Utrechtse openlucht.
 
Een week lang bruist Utrecht van de blaasmuziek. Iedere dag zijn er twee optredens in Tivoli Vredenburg en vele openluchtoptredens in de straten, op de pleinen en door de grachten van Utrecht. Geniet van beroemde solisten zoals Joseph Alessi, Henk van Twillert, Alexander Verbeek en Jörgen van Rijen. Laat u verrassen en ontdek hoe prachtig symfonische blaasmuziek kan zijn door toonaangevende orkesten uit o.a. de VS, Ierland, Spanje, Italië, Hong Kong, Portugal, Zwitserland en Nederland.
 
Hoe doet u mee?
Geef voor 3 juli antwoord op onderstaande vraag en maak 10x kans op twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze tijdens WASBE International Symphonic Wind Band Festival!
 
Vraag: Welk Nederlandse toporkerst verzorgt het avondconcert op donderdag 20 juli?
 
Hint: kijk op de site van WASBE