PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Maak kans op een Robomow robotmaaier t.w.v. €1.099,-!

Wilt u relaxed vanuit uw stoel grasmaaien? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op de Robomow RC304!

Met de Robomow RC304 houdt u meer tijd over om écht te gaan tuinieren. De supersterke motoren, verbeterde accu´s en staalharde, tweezijdig geslepen messen, maken de Robomow-lijn met 2014-modellen sneller, stiller en strakker. Ook de eerste maaibeurt van het seizoen doet Robomow gewoon zelf, want zelfs het langste gras maait Robomow met gemak. Takjes en dennenappels hakselt hij zonder moeite mee. Het maaisel versnippert Robomow tot mest dankzij het mulch-maaisysteem. De RC304 heeft een capaciteit voor gazons tot 400m2. 

Robomow app
De Robomow RC304 is aan te sturen via de gratis te downloaden Robomow-app. Met de Robomow-app kan de gazonmaaier op afstand worden bestuurd, ingesteld, gevolgd en worden geprogrammeerd. De smartphone of tablet staat via Bluetooth met de Robomow in verbinding. De app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Hoe doet u mee?
Beantwoord onderstaande vraag voor 22 mei 2014 en maak kans op de Robomow RC304 t.w.v. €1.099,-!

Vraag: In welk jaar werd Robomow opgericht? 

Hint: Kijk op de website van Robomow.

Deze prijsvraag is helaas afgelopen. Kijk voor actuele prijsvragen op www.plusonline.nl/prijsvragen
Trefwoorden: