PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Maak kans op een stadsfiets van Trek!

Iedere dag naar je werk, naar de supermarkt of in het weekend lekker een rondje door de natuur. Het kan allemaal met de stijlvolle Trek L300 stadsfiets. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op deze stadsfiets t.w.v. €849!

De L300 is een sportieve doch comfortabele fiets, is licht in gewicht, heeft een comfortabele zithouding en is een onderhoudsarme fiets door de gesloten kettingkast, Shimano rollerbrakes en een Shimano Nexus 7 interne naafversnelling. Door het lichte en stijve frame rijdt de Trek L300 ook nog eens erg sportief. Er is veel aandacht geschonken aan het frisse design en doordachte onderdelen zoals de voorvork met geïntegreerde verlichting.
 
Hoe doet u mee?
Geef voor 14 augustus 2017 antwoord op onderstaande vraag en maak kans op de Trek L300 stadsfiets t.w.v. €849!

 

Vraag: In welke plaats vindt de Trek World Consumentendag plaats?

Hint: kijk op de site van Trek
 

Helaas deze prijsvraag is afgelopen.