Cultuurquiz: Doe mee en maak kans op het Thrillerabonnement

Wil jij een jaar lang elk kwartaal vier nieuwe thrillers lezen? Doe dan mee met de Plus Cultuurquiz en maak kans op het Thrillerabonnement t.w.v. €64.

Van 1 tot en met 21 juni krijg je in de boekwinkel het geschenk van de Spannende Boeken Weken cadeau bij aankoop van €12,50 aan Nederlandstalige boeken: Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt. Nog meer goed nieuws voor thrillerliefhebbers: uitgeverij AW Bruna introduceerde onlangs het Thrillerabonnement, waarbij je een jaar lang elk kwartaal vier nieuwe thrillers ontvangt voor €64. Je ontvangt de boeken in een mooie giftbox met extraatjes één week voor verschijning in huis, waardoor het niet mogelijk is dat je het boek al in de winkel hebt gekocht. Je maakt kans op het Thrillerabonnement voor één jaar als je de volgende vraag goed beantwoordt.

Wat is het pseudoniem van de in 2011 overleden thrillerschrijver Paul Goeken?

Inzenden vóór 20 juni.

Winnaars cultuurquiz mei (goede antwoord was Reders & Reders): M. Alders in Wanroij; A. Van Agt in Waalre; A. Kerssens in Assendelft; Felix Willems in Melick; A.J. de Jong in Leeuwarden. Zij krijgen het boek ‘De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde’ van Jan en Sanne Terlouw binnenkort thuisgestuurd.