Doe mee met de koningshuis-quiz en maak kans op een koninklijk arrangement bij vijfsterren hotel Des Indes t.w.v. €400!*

Ons koningshuis is populairder dan ooit. Koning Willem-Alexander is een gewaardeerd staatshoofd, koningin Máxima zet zich actief in voor maatschappelijke doelen en de drie prinsessen zijn druk met hun middelbare-schoolcarrière. Herinnert u zich nog hoe Willem-Alexander door zijn ouders werd klaargestoomd voor het koningschap? En hoe de troonwisseling verliep in 1980? Test uw kennis over ons koningshuis met deze quiz!

Hotel Des Indes ligt middenin het historische, culturele en koninklijke hart van Den Haag, de stad waar niet alleen het kabinet zetelt maar ook vorsten hun verblijf houden. De unieke positie van Den Haag als hof­stad levert een bijzondere combina­tie van monumentale panden, palei­zen en modern vormgegeven kantoortorens die met hun karakte­ristieke silhouetten de Haagse hori­zon verfraaien.

In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen. Kortom, het centrum van Den Haag heeft het allemaal en Hotel Des Indes ligt er middenin.

Het Koninklijke arrangement voor 2 personen bestaat uit:

• Een overnachting in een luxe kamer
• Uitgebreid ontbijt
• Vier gangen Royal High Wine
• Entreetickets voor Galerij Prins Willem V, Royal Delft, Museum Prinsenhof in Delft en de Oude en Nieuwe kerk in Delft

Hoe doe je mee?
Doe vóór 30 september 2019 mee met de koningshuis-quiz Beantwoord alle vragen en maak kans op een koninklijk arrangement bij vijfsterrenhotel Des Indes Den Haag t.w.v. €400!*
*minimale waarde