PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Prostaat- en plasproblemen?

Advertorial
Vaak ‘s nachts plassen? Zwakke urinestraal? Nadruppelen? Dit zijn typische verschijnselen van een goedaardige prostaatvergroting.

Maar liefst 50 procent van de mannen boven de 50 jaar krijgt te maken met plasproblemen als gevolg van een goedaardige prostaatvergroting. Dit is een normaal ouderdomsverschijnsel, maar het kan wel het dagelijks leven beïnvloeden. Veel voorkomende klachten zijn meerdere malen per nacht moeten plassen, nadruppelen, het moeilijk op gang komen van het plassen, een zwakke urinestraal, de blaas niet goed kunnen legen, binnen twee uur opnieuw moeten plassen en het moeilijk op kunnen houden van de urine.

Zaagbladpalmvrucht

Veel mannen met plasproblemen door een goedaardige prostaatvergroting hebben baat bij een natuurlijke behandeling met extracten van de zaagbladpalmvrucht. In Duitsland en Zwitserland worden deze extracten al veelvuldig toegepast bij goedaardige prostaatvergroting. Het vet- en olierijke vruchtvlees van de zaagbladpalm bevat namelijk stoffen die plasproblemen bij prostaatvergroting verminderen.

Natuurlijke oplossing bij plasproblemen

ProstaforceMed van A.Vogel is een natuurlijke oplossing op basis van de extracten van de zaagbladpalmvrucht (Sabal serrulata) dat plasproblemen als gevolg van vastgestelde goedaardige prostaatvergroting vermindert. Het is verkrijgbaar in een verpakking van 30 capsules en heeft een adviesprijs van € 14,99. Het product wordt beoordeeld met een 8,8.

Prostaattest

Heeft u plasproblemen en wilt u weten of die mogelijk veroorzaakt worden door een goedaardige prostaatvergroting? Doe dan de prostaattest op: a.vogel.nl/prostaattest.

Persoonlijk advies

Bel de A.Vogel gezondheidslijn op 0900-246 46 46 of mail naar info@avogel.nl voor persoonlijk advies over natuurlijke ondersteuning bij goedaardige prostaatvergroting en het gebruik van ProstaforceMed.

Traditioneel kruidengeneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. A.Vogel ProstaforceMed is verkrijgbaar bij de meeste apotheken.

Trefwoorden: