Swisse Prostaat: ondersteunt de gezondheid van de man

Advertorial
Iedere man heeft een prostaat, dit is een klier die net zo groot is als een walnoot en die zich vlak onder de blaas bevindt. De prostaat maakt vloeistof aan waardoor zaadcellen kwalitatief goed blijven. En het speelt een rol bij het mannelijk orgasme.

Wist je dat?

Op oudere leeftijd kan de prostaat groter worden, dat kan het plassen beïnvloeden. Waardoor dat precies komt, weet niemand. Je moet vaker, vooral ’s nachts. Dit komt doordat de prostaat bij het groter worden tegen de blaas kan drukken. Hierdoor kan het gebeuren dat de blaas niet helemaal geleegd wordt en heb je sneller het gevoel dat je opnieuw hoognodig naar het toilet moet.                           

Verschillende natuurlijke ingrediënten

De ingrediënten in Swisse Prostaat tabletten ondersteunen de gezondheid van de man. De drie specifieke ingrediënten die invloed kunnen hebben op het ondersteunen van de gezondheid van de man, zijn:

Saw Palmetto

Saw Palmetto ofwel zaagpalm is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie*.

Zink

Zink speelt een rol bij veel verschillende processen in je lichaam. Zink draagt bij aan de opbouw van eiwitten, vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en het ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast speelt het een rol bij de hormoonhuishouding en draagt het bij tot de instandhouding van normale testosteronwaarden in het bloed.

Selenium

Selenium (seleen) is een spoorelement dat voorkomt in de bodem, water en voeding. Selenium werkt als antioxidant en is betrokken bij de productie van schildklierhormoon.

 *Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. KAG-nr. 4457-1121-11396