Vaak plassen, nadruppelen of moeite met plassen?

Prostaat- en plasproblemen bij mannen

Advertorial
Rond je 45-50ste kan je prostaat gaan groeien. Hoewel de groei meestal goedaardig is, kan het wel plasproblemen geven en daardoor de kwaliteit van leven beïnvloeden. Veelvoorkomende plasproblemen zijn: vaak ‘s nachts plassen, nadruppelen, moeilijk ophouden van de urine, een zwakke urinestraal en het moeilijk opgang komen van plassen.

Heb je plasproblemen? Doe de online check!

Maar liefst 1 op de 2 mannen krijgt op 50-jarige leeftijd met plasproblemen te maken. Heb je ook plasproblemen en wil je weten of die mogelijk veroorzaakt kunnen worden door een goedaardige prostaatvergroting? Doe dan de prostaattest op: avogel.nl/prostaattest.

"Met het ouder worden kreeg ik steeds meer moeite met uitplassen. Ik plaste steeds kleine beetjes, moest daardoor vaak naar de wc en ook 's nachts moest ik er vaak uit. Vaak wel 4x per nacht. Ik gebruik ProstaforceMed nu al een tijdje en ben erg tevreden. Zowel overdag als 's nachts ondersteunt het me goed." - Gerrit

Tip bij plasproblemen: Zaagbladpalmvrucht

Heb je plasklachten? Dan zijn er natuurlijke oplossingen om deze problemen te verminderen. Zaagbladpalmvrucht (Sabal serrulata) is daar één van. Het vet- en olierijke vruchtvlees van de zaagbladpalm bevat stoffen die plasproblemen verminderen. A.Vogel ProstaforceMed* is een natuurlijk geneesmiddel dat een hoge concentratie van deze Sabal bevat. Het vermindert plasklachten als gevolg van een prostaatvergroting. Door 73 gebruikers beoordeeld met een 8,4!

Extra tips bij plasproblemen

Daarnaast is het advies om regelmatig te bewegen, het liefst buiten. Gezond en gevarieerd eten. Eet met name producten die rijk aan vitamine E zijn, zoals zilvervliesrijst en noten. Stel het plassen bovendien niet uit en ga bij voorkeur zittend plassen.

Persoonlijk advies bij plasproblemen

Wil je advies over natuurlijke ondersteuning bij plasproblemen en over het gebruik van ProstaforceMed*? Bel de A.Vogel gezondheidslijn op (0900) 246 46 46 of mail naar info@avogel.nl.

 

*Traditioneel kruidengeneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. A.Vogel ProstaforceMed is verkrijgbaar bij de meeste apotheken.