PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

ANWB fietspas: ontdek de mooiste plekken in Nederland

Advertorial
Benieuwd wat je krijgt met de ANWB fietspas? Lees het hier! Ben je ANWB-lid, dan betaal je nu maar € 20,- voor het eerste jaar.

ANWB fietspas: Ontdek de mooiste plekken in Nederland
Spring op het zadel, ontdek Nederland en krijg onderweg nog korting op je lunch of overnachting ook! En heb je een lekke band, dan komt de Wegenwacht je helpen.

Fietsen door het heuvellandschap in Limburg, lekker uitwaaien op de Waddeneilanden of genieten van de Drentse heide. Op de fiets kom je op de mooiste plekjes. En wie er een weekendje met de fiets tussenuit wil, kan kiezen uit een van de vele gastvrije fietshotels die ons land rijk is. Hier ben je als fietspashouder meer dan welkom, net als bij de vele ANWB Gastvrij punten die

op je route liggen. Die Gastvrij punten vind je via de online knooppuntenplanner op anwb.nl/knooppuntenplanner, voor als je zelf een route wilt maken. Je kunt er je eigen accu én die van je e-bike opladen, gratis naar het toilet en profiteert bij zogenaamde ‘Plus’ punten van een leuke korting. Bijvoorbeeld op een lekkere appelpunt!

Eropuit met de ANWB Fietspas. Wat krijg je?

  • 10% korting op ANWB Fietsarrangementen in heel Nederland (bespaar tot wel € 59,-).
  • Korting bij ANWB Gastvrij Plus punten. Bijvoorbeeld op je lunch of een kop koffie. Of plak er een nachtje aan vast en blijf er slapen.
  • Wegenwacht Fiets Service. De ANWB helpt je ook bij pech met de fiets weer snel op weg in heel Nederland en België, 24/7.
  • Gratis ANWB-knooppuntenkaart. Met grote, duidelijke knooppunten, dus ook goed te lezen tijdens het fietsen.
  • Gratis fietscheck t.w.v. € 25,- én korting op reparaties.
  • Juridisch advies bij een ongeval door specialisten van de ANWB.
  • Wereldwijd 10% korting op fietshuur bij BimBimBikes.

Ben je ANWB-lid, dan betaal je nu maar € 20,- voor het eerste jaar.

Ga naar anwb.nl/fietspas