Doe de herfstquiz en maak 6x kans op outdoor laarzen van Travelin’ t.w.v. €280!

De herfst roept bij sommigen associaties op met regen, storm en donkere avonden. Toch is het ook het jaargetijde van de prachtigste kleuren en geuren in het bos. Van vallende bladeren tot paddenstoelen tot eikels. Wat weet u eigenlijk van de herfst?

Doe vóór 31 oktober mee aan onze quiz en maak 6x kans op outdoor laarzen van Travelin’! De winnaars mogen laarzen naar keuze uitkiezen met een maximum waarde van €280.

Travelin' heeft een breed assortiment in schoenen van hoogwaardige en natuurlijke materialen, voor zowel dames als heren. De outdoor laarzen van Travelin’ zijn de meest complete laarzen voor alle weersomstandigheden. Mede doordat de laarzen vervaardigd zijn uit waterafstotend leder aan de buitenzijde en aan de binnenzijde zijn voorzien van een waterdicht membraam zijn de laarzen zowel waterdicht als ademend. De natuur rubberen profielzolen geven de laarzen een uitstekende grip, dat zorgt voor een optimaal comfort tijdens het lopen.

Tevens zijn de laarzen voorzien van de Travelin’ iso-tech inlegzool. Dit is een door Travelin’ speciaal ontwikkelde zool voor de outdoorlaarzen. Door een combinatie van hoogwaardige materialen, bent u met de iso-tech inlegzool verzekert van thermisch comfort. Door de iso-bescherming biedt de inlegzool een buitengewoon effectieve isolatie tegen de kou. Bij zowel natte als extreem koude tempraturen bent u door middel van deze technologie verzekerd van warme voeten!

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Travelin’ >>

Hoe kunt u winnen? Ga vóór 31 oktober 2020 naar www.quiztest.nl/herfstquiz Beantwoord alle vragen en u maakt 6x kans op outdoor laarzen van Travelin’! De winnaars mogen laarzen naar keuze uitkiezen met een maximum waarde van €280.