Doe de Taalquiz en maak kans op een Kobo Forma e-reader, inclusief bijpassende kunstleren hoes, t.w.v. €329,98!

Stijlfiguren, werkwoordspelling, zinsontleding. Allemaal onderwerpen die waarschijnlijk tijdens uw schooltijd zijn behandeld bij het vak Nederlands. Maar kent u de regels nog? Weet u wanneer u een t of een d moet schrijven? En wat een zelfstandig naamwoord is? Of een synoniem? Test dan nu uw kennis in onze taalquiz en maak kans op een Kobo Forma e-reader, inclusief bijpassende kunstleren hoes, t.w.v. €329,98!

De Kobo Forma is de ideale e-reader om comfortabel langere tijd op te lezen. Stop de Kobo Forma in de Sleep Cover en je neemt hem gemakkelijk overal veilig mee naartoe. De hoes voorkomt krassen en breuken in het scherm of op de behuizing. Door de 8 inch-grootte en Full HD-scherpte kunt u genieten van haarscherp beeld. De e-reader is waterdicht, licht van gewicht en dankzij de Comfortlight Pro wordt de schermverlichting automatisch aangepast aan het omgevingslicht.

Hoe kunt u winnen? Ga vóór 31 maart 2021 naar de Taalquiz.

Beantwoord alle vragen en u maakt kans op een Kobo Forma e-reader, inclusief bijpassende kunstleren hoes, t.w.v. €329,98!

Start de quiz!