Doe de Vogelquiz en maak 2x kans op een lang weekend op Texel t.w.v. €449

Vogels zijn misschien wel de ‘gewoonste’ dieren in onze omgeving. Toch heeft elke vogel – als je erop let – iets bijzonders. Denk aan mooie kleuren, een kuif of een speciaal liedje. Kunt u een mus van een spreeuw onderscheiden? En een kauwtje van een zwarte kraai? Dan bent u de ideale kandidaat voor onze Plus Vogelquiz.

U maakt 2x kans op een weekend weg (3 nachten) in een 2-persoonsappartement in Appartementencomplex Prinses Juliana, een mooie plek midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf het hoogste duin van het eiland heeft u uitzicht over de landerijen, de Noordzee en badplaats De Koog. Texel biedt genoeg plekken waar vogelliefhebbers kunnen genieten van de natuur. Binnen 15 minuten bent u bij Nationaal park de Slufter, een mooi kwelderlandschap, waar u heerlijk uit kunt uitwaaien en genieten van de natuur. Hiernaast heeft Texel een aantal erg gezellige dorpjes die u kunt bezoeken.

Hoe kunt u winnen? Ga vóór 30 april 2021 naar www.plusonline.nl/vogelquiz, beantwoord alle vragen goed en maak 2x kans op een lang weekend voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. €449,- Prijs geldig tot en met december 2021 (met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen). Waarde van het verblijf kan variëren per periode.

Start de quiz >>