Doe mee met de Plus Songfestivalquiz!

En maak kans op een hotelarrangement bij H2OTEL in Rotterdam!

Sinds 1975 lukte het Nederland niet om het Eurovisie Songfestival te winnen. Gelukkig was daar vorig jaar Duncan Laurence die zijn liedje Arcade naar de top van de ranglijst zong. Een prestatie van formaat! Op 18 maart 2020 werd bekend dat het Eurovisie Songfestival helaas afgelast moest worden vanwege de COVID-19-pandemie. Hopelijk wordt het festival in 2021 alsnog in Rotterdam gehouden. Bent u een liefhebber en weet u alles over deze liedjescompetitie door de jaren heen? Test uw kennis en maak kans op een hotelarrangement in Rotterdam!

Midden in het centrum van Rotterdam, maar rustig gelegen in de Wijnhaven, ligt het H2OTEL. Stap aan boord van dit drijvende hotel en ervaar de bijzonderheden van een comfortabel verblijf op het water. Geniet van uw ontbijt, drankje of diner in het gezellige restaurant ‘De Kantine van Janssen’. Het hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van de mooie Markthal. U kunt ook een H2O-loungebootje huren om Rotterdam vanaf het water te ontdekken.

Het hotelarrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • Een verblijf in een kamer op het bovendek
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Viergangendiner bij restaurant ‘De kantine van Janssen’.
  • Fles wijn op de kamer
  • Privé parkeerplaats in de parkeergarage tegenover het hotel
  • Tickets voor Holland Casino

*Check in alleen mogelijk op zondag

Hoe kunt u winnen?

Ga vóór 31 mei 2020 naar www.plusonline.nl/songfestivalquiz of stuur een kaartje met de juiste antwoorden in een voldoende gefrankeerde envelop naar: Redactie Plus Magazine, Postbus 44, 3740 AA Baarn. Beantwoord alle vragen en maak kans op een hotelarrangement bij H2OTEL in Rotterdam!