Plus Weet-u-wat-dit-is-quiz

Wat kunt u zich nog herinneren van de alledaagse voorwerpen van vroeger? Test uw kennis in onze weet-u-wat-dit-is-quiz en misschien wint u wel de hotelovernachting in Mode Design Hotel Modez t.w.v. €129!

Een passe-vite, een kolenkit, een flessenlikker. Ooit waren het alledaagse voorwerpen die in ieders huishouden te vinden waren. In de loop der jaren verloren ze hun functie, werden ze vervangen door nóg handigere oplossingen of raakten ze in de vergetelheid. Zou u die voorwerpen van vroeger nog herkennen als u ze nu zag? Als u de uitdaging aandurft, doe dan mee met onze Weet-u-wat-dit-is-quiz en maak kans op een hotelovernachting in het Mode Design Hotel Modez in Arnhem!

Mode Design Hotel Modez is gezelligheid, mode en design in één en is gelegen in het bijzondere Modekwartier in Arnhem. Mode-illustrator Piet Paris heeft dit unieke hotelconcept bedacht en is daarnaast verantwoordelijk voor de art direction. Ruim dertig Nederlandse modeontwerpers en vormgevers verbonden hun naam aan een kamer en bedachten verassende concepten die hun stijl karakteriseren. In het modekwartier van Arnhem vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode, maar daarnaast is de regio een paradijs wanneer je je graag in de geschiedenis verdiept. Met het verschillende aanbod aan musea is het de perfecte stad om een keer terug in de tijd te duiken van de eeuwenoude Hanzestad. Doe mee met de quiz en maak daarmee kans op het ontdekken van deze bijzondere stad. *Op basis van beschikbaarheid en in te zetten tot en met maart 2022. 

Hoe kunt u winnen? 

Ga vóór 28 februari 2021 naar de Weet-u-wat-dit-is-quiz. Beantwoord alle vragen en u maakt 3x kans op een hotelovernachting in Mode Design Hotel Modez t.w.v. €129!