PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

5 redenen om eens online kleding te kopen

Advertorial
50-plussers laten massaal de online kledingwinkels links liggen. Dat blijkt uit onderzoek van het Nationaal 50Plus Panel in opdracht van Startpagina. Maar liefst 80% winkelt nog steeds het liefst uitsluitend in fysieke winkels. En dat is zonde, want online winkelen heeft ook zo zijn voordelen. 5 redenen om toch eens online mode te gaan shoppen.

In alle rust rondkijken

Vergeet die drukke parkeergarages, bomvolle winkelstraten en overijverige verkoopsters. Met een kopje koffie vanaf de bank gaat er een wereld aan inspiratie voor je open. Lekker in je eigen tempo dat leuke zomerjurkje bekijken, zonder een winkelmedewerkster die vraagt of ze je ergens mee kan helpen. Vriendelijk bedoeld, maar soms wil je gewoon even rondkijken. Dat kan online in alle rust, zolang als je wilt! 

Laat je verrassen door het aanbod

In online kledingwinkels vind je alles wat je in de ‘gewone’ kledingwinkels ook aantreft. Maar dan overzichtelijker en vrijwel altijd zo gefotografeerd dat je het item van alle kanten (en vaak in verschillende kleuren) kunt bekijken. Ook geven veel websites direct tips voor bijpassende kleding of accessoires, zodat je het perfecte setje in één keer kunt samenstellen. 

Altijd uitverkoop

Je kent ze wel: de zomer-, winter- en voorjaarsuitverkoop. Bomvolle winkelstraten, gegraai in de bakken en chaos in de winkels. Goed nieuws: online winkels hebben vrijwel allemaal een pagina met koopjes. Het hele jaar door. Uit het onderzoek van Startpagina blijkt dat je door slim online te winkelen zomaar honderden euro’s per jaar kunt besparen, zonder al dat gedoe!

Nooit meer wachten op een paskamer

Als je dan dat leuke jurkje of die kekke blouse gevonden hebt, is bestellen eigenlijk altijd een koud kunstje. Vrijwel alle online shops kunnen de volgende dag leveren en vraag niet hoe ze het doen, maar sommige hebben zelfs same day delivery. Na ontvangst kun je rustig passen en showen. In je eigen tijd én in je eigen spiegel. Zeg nou zelf: je slaapkamer is toch een heel stuk fijner dan zo’n benauwd kleedhokje.

Niet goed, geld terug!

“Ja maar wat als het jurkje niet past, of de stof niet fijn aanvoelt?” Geen probleem, dan stop je alles weer in de doos en stuur je het hele spul terug. Ook dit proces is inmiddels door online winkels optimaal ingericht en als consument ben je door de wet goed beschermd. Zo heb je altijd het recht om zaken terug te sturen. Let op: Wil je iets terugsturen? Op elke online webshop vind je een retourformulier, dat je ingevuld mee moet sturen.

Inspiratie gekregen? Via Startpagina vind je de beste en gegarandeerd veilige online modewinkels. Happy shopping!