5 redenen om nu echt eens naar een musical te gaan (WINACTIE)

Advertorial
Een avondje uit en eens zin in wat anders dan een restaurant, bruin café of bioscoop? Denk dan aan een musical. Verrassend, veelzijdig en er valt genoeg te kiezen. Startpagina geeft u alvast 5 redenen om snel een musical te bezoeken.

1. Musicals zijn een totaalervaring

In de bioscoop kijkt u naar eerder opgenomen beelden, bij een musical speelt de actie zich live voor uw ogen af. Er wordt gezongen en gedanst, de zintuigen worden geprikkeld en u beleeft het verhaal intenser.

2. Muziek is gezond

De positieve invloed van muziek op onze hersenen en ons geluksgevoel is uitgebreid onderzocht en staat als een paal boven water. Een avondje musical is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je!

3. Voor alle leeftijden

Een bezoek aan de musical is het ideale familie-uitje. Ga bijvoorbeeld met de (klein)kinderen tijdens een dagje Efteling naar een musical als De Gelaarsde Kat. Het park bewerkt jaarlijks een sprookje tot een magische show voor jong en oud.

4. Voor elk wat wils

Nederland staat wereldwijd hoog aangeschreven als musicalland. Er wordt veel geproduceerd en ook nog eens op hoog kwaliteit. Er zit dus altijd wel iets van uw gading bij. Houdt u van geschiedenis? Ga dan naar Soldaat van Oranje. Romantiek? The Bodyguard! Bekijk het overzicht van musicals die op dit moment spelen.

5. Startpagina geeft musicalkaarten weg

Er zijn dus genoeg redenen om een musical te bezoeken. Startpagina geeft nu GRATIS kaarten weg! Meedoen? Ga naar de website en volg de instructies!