PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Buikdansles 50+ "Gentle Oriental"

Buikdansen in een rustig tempo : de Kracht van Zachtheid.

"GENTLE ORIENTAL" : 10 Donderdagavonden 20.00u - 21.25u: Genieten van buikdansen in een rustiger tempo, voor wie het lichamelijk wat minder inspannend wil of moet doen, zonder haast, voor 50+ dames. De Gentle Oriental buikdanslessen zijn op beginsters niveau voor dames met en zonder buikdanservaring. Buikdansen vanuit je gevoel. Naast het aanleren van buikdanstechnieken besteden wij ook aandacht aan hoe je de beweging ervaart .

Shaheen heeft deze buikdans-groep voor 50+ dames opgestart omdat veel vrouwen na hun 50ste (of al eerder) de behoefte krijgen om wat meer naar binnen te keren ... minder zin om steeds op de buitenkant te letten of het er wel mooi genoeg , goed genoeg of snel genoeg uitziet. Daarnaast wisselen wij ook ervaringen uit over vrouw-zijn, je lichaam en je vrouwelijkheid die veranderen op deze leeftijd.

Datum:
19 januari 2017 20:00
Prijs:
170,-€/10 lessen
Doelgroep:
50-Plussers

Locatie

Locatie:
Buikdansstudio
Straat en huisnummer:
Eikenweg 66
Postcode:
1092CB
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Organisator:
Shaheen
Telefoonnummer:
++31206868677