PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Helleborus- en Lifestyle Dagen in de Noordoostpolder in maart 2017

Al vroeg in het voorjaar kunt u in de Noordoostpolder al volop genieten van honderden helleborussen en vele vroegbloeiende bolletjes in 2 voorjaarstuinen bij uitstek..................

Ook op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn liefhebbers nog welkom om te genieten van de vele bloeiende helleborussen in De Stekkentuin te Espel en in De Goldhoorn Gardens te Bant: twee voorjaars-poldertuinen bij uitstek. Tijdens deze Speciale Open Dagen bloeien vele kleurrijke helleborussen, evenals talrijke vroegbloeiende bolletjes.

In De Stekkentuin kan men de honderden verschillende helleborusplanten in allerlei kleurschakeringen bewonderen. Talrijke bijzondere soorten en variëteiten van deze opvallende voorjaarsbloeiers zijn hier in de borders te vinden: zowel groot- als kleinbloemig, maar ook enkel-, anemoon- en dubbelbloemig.
Op het erf kunnen liefhebbers rondwandelen tussen de vele zelf gekweekte bloeiende zaailingen.
Naast de honderden helleborussen in de volle grond, staan er ook diverse variëteiten in pot.

De Goldhoorn Gardens in Bant is tijdens deze dagen ook open: hier kan men vele tientallen Helleborussen en voorjaarsbollen in de borders bekijken. De eigenaresse, tevens tuinontwerpster, wil belangstellenden graag laten kennismaken met haar ontwerpbureau en workshops. Een en ander wordt verduidelijkt door een presentatie: een goed tuinontwerp is nl. de basis voor het plezier van uw tuin.
Belangstellenden kunnen tevens een kijkje nemen in de gezellige lifestyle winkel: hier wordt de nieuwe voorjaarskleding collectie getoond. Natuurlijk zijn er ook allerlei decoratieve woon- en tuinaccessoires te vinden.

Tijdens de Helleborusdagen: gratis entree en de koffie staat klaar

Open van 10.00 -17.00 uur.
Na deze Speciale Open Vrij- en Zaterdagen zijn beide tuinen vanaf april tot oktober elke vrijdag en zaterdag open..
De eerste weken worden vooral de helleborussen steeds mooier en de bloeiende voorjaarsbollen steeds talrijker.

Datum:
24 maart 2017 10:00 tot 25 maart 2017 17:00
Prijs:
00,00
Doelgroep:
Volwassenen

Locatie

Locatie:
De Stekkentuin
Straat en huisnummer:
Noordermiddenweg 13
Postcode:
8311 PZ
Plaats:
Espel
Provincie:
Flevoland
Organisator:
De Stekkentuin
Telefoonnummer:
0527 271327