Met deze tool kunt u langer zelfstandig thuis wonen!

Advertorial
Nederland vergrijst en de vraag om zorg wordt steeds groter. De werkdruk in deze sector groeit per jaar en steeds vaker wordt er een beroep gedaan op de mensen zelf om de zorg op te pakken. Het persoonlijk alarmsysteem van de Nederlandse Senioren Alarmering is ontwikkeld om dit proces voor iedereen zo benaderbaar en toegankelijk mogelijk te maken. 

Een ongelukkige val

Bent u wel eens gevallen? Wij hopen natuurlijk van niet, maar helaas gebeurt het steeds vaker dat senioren in de problemen komen door een val. Wij horen vaak dat senioren na een val nog uren op de grond liggen voordat er hulp komt. Deze situatie wilt natuurlijk niemand. Niet alleen voorziet de persoonsalarmering van de Nederlandse Senioren Alarmering u binnen een paar seconden van hulp, maar ook heeft het systeem een val detectie. Mocht dit onverhoopt gebeuren is hulp binnen een paar seconden bereikt.

Zelfstandig blijven handelen

Ieder mens is anders en niemand heeft dezelfde behoeften. Wel houden wij allemaal van vrijheid. Wij vinden dan ook dat ieder mens zo lang mogelijk zelfstandig moet kunnen handelen. Lekker een boodschapje doen of even een wandeling maken bijvoorbeeld. Maar misschien heeft u wel eens het gevoel dat u hier wat hulp bij nodig heeft? Wij horen vaak dat senioren bepaalde activiteiten laten omdat er iets zou “kunnen” gebeuren. Dit is natuurlijk zonde. Daarom hebben wij een alarmsysteem die functioneert als schakel tussen vrijheid en hulp. U kunt zelfstandig op pad en als er iets gebeurt is hulp nabij. 

Hulp van naasten

Er komt voor ons allen een dag dat we afhankelijk worden van de zorg van anderen. Dit is niet leuk, maar wel de realiteit. Gelukkig zit er voor dit moment nog een fase waarin we met een beetje hulp zelf nog heel veel kunnen doen. Vaak hebben we dan een mantelzorger; bijvoorbeeld een familielid of kennis. Hoe fijn zou het zijn als zowel u als uw mantelzorger zorgeloos jullie eigen leven kunnen leiden? Is er iets aan de hand dan is contact met een druk op de knop gemaakt. 

Het alarmsysteem

Het persoonlijk alarmsysteem van de Nederlandse Senioren Alarmering werkt binnen en buiten, overal ter wereld. Volledig zelfstandig, dus een telefoon of vast aansluitpunt is niet nodig. U ontvangt de persoonsalarmering klaar voor gebruik, met de telefoonnummers van uw mantelzorgers of onze professionele Alarm Meldkamer erin geprogrammeerd. Eventjes opladen en hij kan zo in gebruik. Voor alle opties en mogelijkheden nodig wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website.