PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Multimediapresentatie 'Lopen over de grens'

Mondiavisueel staat voor vlijmscherpe, schitterende foto- en videobeelden op een indrukwekkende breedte van 7,5 meter, passende muziek en een spectaculair verhaal, live verteld door een professionele spreker…

Katja Staartjes en Henk Wesselius liepen 2.000 kilometer door de Nepalese Himalaya, van jungle tot hooggebergte, tussen de 900 meter en 6.200 meter hoogte. Een spannend avontuur waarin het duo tegen allerlei grenzen aanliep.
Dit is een schitterende multimediapresentatie over een grensverleggende voettocht, die een uitbreiding is op de vermaarde Great Himalaya Trail.

De multimediapresentatie omvat een avondvullend programma van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de pauze van een half uur wordt een gratis consumptie aangeboden en kunt u in gesprek met de presentator. Ook na afloop bestaat de mogelijkheid om de presentator te spreken.

https://youtu.be/oT3wTx9CKy4

Datum:
31 maart 2017 20:00
Prijs:
v.a. € 18,00
Doelgroep:
Iedereen

Locatie

Locatie:
Theater De Bussel
Straat en huisnummer:
Torenstraat 10
Postcode:
4901 EJ
Plaats:
Oosterhout
Provincie:
Noord-Brabant
Organisator:
Mondiavisueel
Telefoonnummer:
+31306361481