PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Multimediapresentatie 'Namibië'

Mondiavisueel staat voor vlijmscherpe, schitterende foto- en videobeelden op een indrukwekkende breedte van 7,5 meter, passende muziek en een spectaculair verhaal, live verteld door een professionele spreker…

Namibië is meer dan dorre, droge savannes en woestijnen. Reisfotograaf Chris Stenger toont de schoonheid van Namibië: enorme zandduinen, bizarre rotsformaties, één van de diepste kloven ter wereld, ghosttowns en savannes waar het krioelt van de wilde dieren. U maakt ook kennis met de nazaten van de oorspronkelijke bewoners die dit ruige gebied bevolken.

De multimediapresentatie omvat een avondvullend programma van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de pauze van een half uur wordt een gratis consumptie aangeboden en kunt u in gesprek met de presentator. Ook na afloop bestaat de mogelijkheid om de presentator te spreken.

https://youtu.be/ee1RCvW9x9A

Datum:
07 maart 2017 20:00
Prijs:
v.a. € 18,00
Doelgroep:
Iedereen

Locatie

Locatie:
Theater Aan de Slinger
Straat en huisnummer:
de Slinger 40
Postcode:
3995 DE
Plaats:
Houten
Provincie:
Utrecht
Organisator:
Mondiavisueel
Telefoonnummer:
+31306361481