PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Multimediapresentatie 'Scandinavië op z'n wildst'

Mondiavisueel staat voor vlijmscherpe, schitterende foto- en videobeelden op een indrukwekkende breedte van 7,5 meter, passende muziek en een spectaculair verhaal, live verteld door een professionele spreker…

Alles is te koop. Behalve tijd. Die moet je nemen. Daarom maakte beroepsavonturier Jolanda Linschooten eigenhandig haar traditionele houten ski’s, sneeuwschoenen en kano om er vervolgens wekenlang mee door de ruige Scandinavische natuur te trekken. Niets is mooier dan ‘op eigen houtje’ volledig in de Scandinavische wildernis ondergedompeld te zijn, los van alle beslommeringen.

De multimediapresentatie omvat een avondvullend programma van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de pauze van een half uur wordt een gratis consumptie aangeboden en kunt u in gesprek met de presentator. Ook na afloop bestaat de mogelijkheid om de presentator te spreken.

https://youtu.be/1-KIwNfs_RQ

Datum:
21 januari 2017 20:00
Prijs:
v.a. € 18,00
Doelgroep:
Iedereen

Locatie

Locatie:
Theater Aan de Slinger
Straat en huisnummer:
de Slinger 40
Postcode:
3995 DE
Plaats:
Houten
Provincie:
Utrecht
Organisator:
Mondiavisueel
Telefoonnummer:
+31306361481