PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Nieuwjaars Orgelconcert

BERKEL EN RODENRIJS - Op zaterdag 14 januari 2017 zal in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs een Nieuwjaars Orgelconcert worden gegeven met na afloop een hapje en een drankje. Het schitterende, oorspronkelijk uit 1801 stammende orgel, zal worden bespeeld door de bekende organist Arjan Breukhoven. Ook bij dit concert zullen de verrichtingen van de organist op een groot scherm in de kerk te zien zijn.

Het programma is met recht een programma waarmee een nieuw jaar feestelijk kan worden ingeluid. Met geweldige bewerkingen van bekende orkestwerken zoals de “Tatatataaaaa- symphonie” van Beethoven, maar ook een bewerking van de filmmuziek uit Star Wars zal indrukwekkend klinken, er zal natuurlijk werk van Bach worden gespeeld, maar ook zal de organist improviseren en wordt het concert afgesloten met een samenzang.

Tijdens dit concert zal de nieuwste cd van Arjan Breukhoven, “In Concert” worden gepresenteerd die kortgeleden is opgenomen in de Duitse stad Wiesbaden.

Arjan Breukhoven zal in het nieuwe jaar weer vele concerten geven in binnen- en buitenland. In de Berkelse Dorpskerk zullen op 1 april, 10 juni, 26 augustus en op 7 oktober de concerten worden gehouden in de concertserie. Orgelconcerten met onder andere muzikale vriendin Noortje van Middelkoop op haar panfluit. Daarnaast zal Arjan komend jaar orgelconcerten geven in de USA, Rusland, Finland en Duitsland.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is gratis. Bij de uitgang is er een collecte en na afloop zal er een drankje en een hapje worden aangeboden.

Voor meer informatie: www.arjanbreukhoven.nl

Datum:
14 januari 2017 20:00
Prijs:
gratis
Doelgroep:
Iedereen

Locatie

Locatie:
Dorpskerk
Straat en huisnummer:
Kerksingel 1
Postcode:
2651CC
Plaats:
Berkel en Rodenrijs
Provincie:
Zuid Holland
Organisator:
Arjan Breukhoven
Telefoonnummer:
0104211882