PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Online veilingen: verrassend én voordelig met de (klein)kinderen op pad

Advertorial
Een zomers dagje weg met de hele familie of een leuk uitje tijdens het logeerpartijtje van je kleinkinderen? Denk dan eens aan een online veiling. Daar vind je niet alleen de meeste inspiratie door het gigantische aanbod, maar vaak ook nog eens de scherpste deal. Vier tips voor de leukste trips die je via veilingwebsites voordelig regelt.

Pretgarantie

Een pretpark is met kleine kinderen natuurlijk succes gegarandeerd. Voor elke leeftijd is er in Nederland wel een geschikt park te vinden. Ga met de kleintjes naar Plopsa- of Toverland, Avonturenpark Hellendoorn of het Land van Jan Klaassen. Met de iets ouderen naar Walibi of Duinrel en als je écht punten wilt scoren bij je kleinkinderen blijft de Efteling natuurlijk een aanrader. Voor vrijwel alle pretparken vind je via veilingsites wel toegangskaartjes voor een scherpere prijs dan je aan de kassa betaalt.

Beestenboel

Denk bij een dierentuin nou eens niet gelijk aan Artis, Blijdorp of Ouwehands: ons land telt heel veel grote en kleinere dierenparken die garant staan voor een topdag. Wat dacht je van lekker dwalen door een heus Dinobos in Dierenpark Amersfoort of zelf dieren voeren (bijvoorbeeld in Zoo Veldhoven). Typ in de zoekbalk van een veilingwebsite maar eens ‘dierentuin’ in. Je komt gegarandeerd op dierenparken waar je zelf nog nooit van hebt gehoord!

Laat ze zich uitleven

Heb je zin om iets lekker actiefs te doen? Dan ben je bij online veilingen zeker aan het juiste adres. Je komt op de meest uiteenlopende avontuurlijke uitjes. Vlieg er eens uit naar het Aviodrome of laat je kleinkinderen hun energie botvieren op de trampolines, schommels en waterattracties in Beekse Bergen. Of schiet er op los: ook paintballen en lasergamen (indoor én outdoor) zijn zeer populair op veilingwebsites.

Cultuur met kids

Wie zegt dat kinderen niet van cultuur houden? Je hoeft ze natuurlijk niet gelijk mee te nemen naar het Rijksmuseum of de opera. Maar een leuke jeugdtheatervoorstelling of een musical zijn vaak wel garanties voor een topmiddag voor jong én oud! Er zijn doorlopend aanbiedingen en vaak heb je ook nog keuze uit verschillende data. Check dat trouwens wel even, voordat je straks kaarten hebt gekocht voor een weekend dat ze net op vakantie zijn…

Inspiratie gekregen? Via Startpagina vind je de leukste en de beste Veilingwebsites op een rij.