Regen, wind... vijf inspirerende tips voor een dagje uit

Advertorial
Regenachtige herfstdagen nodigen niet echt uit om in actie te komen. En al helemaal niet buiten de deur. Maar dat betekent niet dat je jezelf op moet sluiten in huis, integendeel. Deze vijf tips van Startpagina.nl bewijzen dat er genoeg dagjes uit te bedenken zijn waarbij je het slechte weer omzeilt.

Bezoek het museum om de hoek

Nederland is een echt museumland. Met goed geconserveerde, historische collecties, veel aandacht voor moderne kunst en niet te vergeten de Grote Meesters doen onze musea absoluut niet onder voor de rest van de wereld. Toch bezoeken we vaker een museum in het buitenland dan in eigen land. Daarmee doen we onze musea, maar vooral ook onszelf tekort. Dus verrijk je geest en bezoek een museum bij jou om de hoek. Vaak nog leuk met de kleinkinderen ook! Tickets bestellen en profiteren van aanbiedingen doe je via Startpagina.nl.
 

Schilderij

Het nuttige en het aangename verenigd

Combineer het nuttige met het aangename: schrijf je in voor een cursus of workshop. Bij de meeste cursussen ben je vaak een hele dag onder de pannen, terwijl jij je kunt storten op een nieuwe hobby. Ontwikkel je creatieve kant door te gaan schilderen of fotograferen. Of wordt een echte kenner met een cursus wijnproeven. Door handig gebruik te maken van een online veiling hoeft die nieuwe hobby helemaal niet duur te zijn.

Vergeet al je zorgen met een dagje wellness

Misschien wel het beste idee voor een gure en natte herfstdag: je lekker laten verwennen in een spa of wellness. Kom volledig tot rust in de sfeervolle, warme omgeving. Een stoombad, gevolgd door een massage, daarna nog even de sauna in, een gezichtsbehandeling en voor wie durft een ijskoud dompelbad. Ga samen met een paar vriendinnen en je bent in een dag niet alleen helemaal relaxed, maar ook weer helemaal bijgepraat!
 

Metz

Het theater als excuus

In elke grote stad van Nederland staat wel een theater waar de mooiste producties voorbij komen. En dat maakt het een perfect excuus om de betreffende stad te gaan ontdekken! Overdag lekker struinen door de straten, ‘s avonds geef je je benen rust in het pluche van het theater, terwijl je je ogen de kost geeft aan de podiumkunsten. Musical, dans, toneel, cabaret; Startpagina.nl is je snelste route naar de ‘hottest tickets in town’.

Wintersport in de herfst

Weer of geen weer, skiën kan altijd op één van de vele indoor-skibanen van Nederland. De beginnende wintersporters maken in alle veiligheid hun eerste meters met een klasje of een privé-leraar, terwijl de ervaren skiërs alvast warm kunnen draaien voor de winter. Na afloop is het altijd goed toeven bij het haardvuur in de ‘Stubes’ en restaurants onderaan de pistes.

 

Zelfs tijdens die typisch Nederlandse herfstdagen kun je met inspiratie van Startpagina.nl altijd een leuk dagje uit.