PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Sinatra & Friends

Celebrating 100 years of Frank Sinatra is een avondvullende entertainment show vol memorabele favoriete klassiekers, humor en tapdans.

“May you live to be 100 and may the last voice you hear be mine” - Frank Sinatra
“Welcome back Frank’”schrijft Carole Clark op de Facebook site van Stephen Triffitt. En zij is niet de enige. “He really does sound exactly like Frank Sinatra” betuigt het Engelse The Guardian. En zo zijn er letterlijk honderdduizenden die zich terug in de tijd hebben gewaand dankzij Stephen Triffitt als verpersoonlijking van Frank Sinatra. Behalve de verbazingwekkende gelijkenis van zijn stem met ‘the Voice’, is het tevens de typische Sinatra perfectie die Triffitt de beste Sinatra vertolker maakt die er is. “Swings the Francis Albert songbook to perfection” kopt The Stage dan ook. En daarmee stopt het niet. Triffitt is bovendien het evenbeeld van Ol’ Blue Eyes.
Op 12 december 2015 zou Frank Sinatra zijn 100e verjaardag hebben gevierd. Om deze mijlpaal te vieren brengt Sinatra & Friends een ode aan The Voice en zijn muziek met de tour ‘Celebrating 100 years of Frank Sinatra’.
Wie aan Frank Sinatra denkt, denkt natuurlijk aan zijn zoetgevooisde stem en zijn enorme oeuvre, waarvan vele songs zijn gaan behoren tot de zgn. American standards. Denk bijvoorbeeld aan ‘My Way’, ‘New York, New York’ of ‘Strangers in the Night’. Maar Frank Sinatra roept ook de associatie op met showbizz, nachtclubs, prachtige vrouwen, zijn filmwerk, drank, sigaretten, glitter& glamour en niet te vergeten zijn Rat Pack vrienden, Sammy Davis jr. en Dean Martin.
Het zijn dan ook precies die vrienden die de avondvullende show Celebrating 100 years of Frank Sinatra brengen: George Daniel Long als Sammy Davis jr. en Mark Adams als Dean Martin samen met Stephen Triffitt als Frank Sinatra.
De drie zangers uit Engeland staan al meer dan 14 jaar samen op het podium en hebben over de hele wereld getourd. Ja, óók in Amerika waar ze bejubeld worden als dé vertolkers van deze legendarische artiesten. “Stephen Triffitt embodies Sinatra's assurance of craft and style, and his resemblance is uncanny. Having made a career playing Sinatra, Triffitt nails the phrasing, timing and tone with utter confidence.” – Variety
Solo oogsten Mark Adams en George Daniel Long eveneens veel lof voor hun vertolkingen.”If Mark Adams was not Mark Adams, he would probably be Dean Martin. He had the looks, the moves, the cheek, the charm.”, zegt BBC Radio. Waar Kevin O’Sullivan van the Daily Mirror de tapdans kwaliteiten van George Daniel Long roemt: “George Daniel Long almost steals the night stepping into the tap dancing shoes of Mr Showbiz Sammy Davis Jr.”
De gelijkenis gaat verder, net als vroeger is het ook nu weer de synergie tussen het drietal die de show maakt. De karakteristieke chemie die er destijds was tussen Sinatra, Martin en Davis jr. herleeft op het podium. Of zoals Paul Phear op London’s Magic 105.4FM het zo mooi zegt: “Each performer is a master of his craft, but like the original Rat Pack, the real showbiz magic happens when all three work together. Brilliant!!”
De tour Celebrating 100 years of Frank Sinatra komt begin 2017 naar Nederland en is een avondvullende entertainment show vol memorabele favoriete klassiekers, humor en tapdans zoals je die voorheen van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. mocht verwachten. Het drietal wordt ondersteund door de wereldklasse van de 9-koppige Rat Pack Big Band, en de 3 prachtige backing vocals van The Golddiggers.

Datum:
27 januari 2017 20:15
Prijs:
49,50
Doelgroep:
50-Plussers

Locatie

Locatie:
Muziekgebouw Eindhoven
Straat en huisnummer:
Heuvel 140
Postcode:
5611 DK
Plaats:
Eindhoven
Provincie:
Noord-Brabant
Organisator:
Muziekgebouw Eindhoven
Telefoonnummer:
040 - 244 20 20