Toe aan een nieuwe outfit?

Bij Kuijt Mode slaag je altijd

Advertorial
Op zoek naar deskundig modeadvies voor dames én heren? Dan moet je bij Kuijt Mode in Kootwijkerbroek zijn. Plus nodigde lezers Nicolette & Jack Holtes uit om de proef op de som te nemen. Hun reactie: “Wat een fantastische ervaring om zo’n persoonlijk kledingadvies te krijgen!”

'Zo wordt een dagje Kuijt een dagje uit'

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en deskundig advies, daar draait het om bij Kuijt Mode. Kootwijkerbroek ligt midden op de mooie Veluwe, dus een bezoekje is ook leuk als onderdeel van een lekker dagje weg.

Jack Holtes: “Direct bij binnenkomst kregen wij het wow-gevoel: zelden zo’n mooie, grote modezaak gezien.” De winkeloppervlakte is dan ook 1500 m2, met volop keuze in dames- en herenmode. Kuijt Mode verkoopt maar liefst 80 damesmerken en 30 herenmerken, van casual mode tot feestkleding, ook in grotere maten, én schoenen.

Trek gekregen? Ga dan zeker even naar de eerste verdieping, naar restaurant Kuijt & Ko. Deze gezellige culinaire ontmoetingsplek heeft een uitgebreide lunchkaart (en heerlijke gebakjes). De winkel is goed bereikbaar, met een grote gratis parkeerplaats. Zo wordt een dagje Kuijt een dagje uit!

Volop inspiratie

Kortom: Kuijt Mode heeft alles in huis om je er op je best uit te laten zien, en de stylisten helpen graag met het uitzoeken van de perfecte outfit. Of het nu gaat om casual kleding of om het totaalplaatje voor een feestelijke gelegenheid.

Kuijt Mode, vestigingen in Kootwijkerbroek en in Barneveld (hier alleen voor dames), www.kuijt-mode.nl

Verrassende metamorfose

‘Allebei helemaal in het nieuw… Dit was een echte verwendag!’

Nicolette (62 jaar) en Jack Holtes (65 jaar) keken hun ogen uit bij Kuijt Mode, waar ze waren uitgenodigd voor een metamorfose. Nicolette: “Wij gaan altijd samen winkelen, dus dat we bij Kuijt Mode allebei terecht kunnen, is al een opsteker. We werden heel vriendelijk ontvangen en de styliste, Mirjam Doornewaard keek goed wat bij ons paste. Zelf kiezen wij meestal voor eenvoud en basic kleuren. Leuk dat ons nu eens iets anders werd geadviseerd. Het was ook Mirjam’s idee om mijn haar eens los te dragen, dat stond verrassend goed.”

Jack: “Ook voor mij zocht ze inderdaad een outfit bij elkaar die veel kleuriger was dan ik normaal zou kiezen. Maar ik ben heel blij met het resultaat.” Jack: overhemd €89,95, trui €99,95 (beide State of Art), broek €114,95 (Meyer), schoenen €129,95 (Australian Footwear). Nicolette: jurk €229,95 (Caroline Biss), panty Admiral €9,95 (Oroblu), schoenen €179,95 (Pertini).

Bron(nen):