PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Pijnlijke gewrichten? Reuma?

Advertorial
Pijnlijke gewrichten of pijn door reuma, zo’n 2 miljoen Nederlanders hebben er dagelijks mee te maken. Er is een natuurlijke oplossing op basis van Harpagophytum, die helpt om reumatische pijn te verminderen.

Harpagophytum

Veel mensen hebben baat bij een natuurlijke behandeling met extracten van de Harpagophytum procumbens plant bij reumatische pijn. In Duitsland en Zwitserland wordt deze plant al veelvuldig gebruikt als natuurlijke oplossing om reumatische pijn te verlichten.

Chronische gewrichtspijn

Gewrichtspijn komt vaak voor in handen, vingers, polsen, rug, nek en knieën. Lichaamsdelen die we bij zo’n beetje iedere beweging gebruiken. Met pijnlijke gewrichten is iedere beweging onprettig en dit kan de kwaliteit van leven beïnvloeden. Extra ondersteuning en verlichting van de pijn kan dan gewenst zijn.

Natuurlijke ondersteuning

Atrosan tabletten* van A.Vogel is een natuurlijke pijnstiller bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn zoals artrose, artritis en fibromyalgie. Het bevat een hoge concentratie Harpagophytum (480 milligram). Dit is een bewezen effectief ingrediënt bij pijn door reuma.

Gebruik

Het advies is de tabletten minimaal 4 weken achtereen te gebruiken. Ze kunnen naast reguliere geneesmiddelen worden gebruikt**. Het is verkrijgbaar in een verpakking van 60 capsules en heeft een adviesprijs van € 19,99. Gebruikers beoordelen het product met een 9,2.

Persoonlijk advies

Reuma verloopt bij iedereen anders. De A.Vogel gezondheidslijn kan u persoonlijk advies geven over natuurlijke ondersteuning bij reumatische pijn en het gebruik van Atrosan tabletten. Bel de A.Vogel gezondheidslijn op 0900-246 46 46 of mail naar info@avogel.nl.

Koop direct online

 

 

* Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Verkrijgbaar bij drogist, apotheek en gezondheidswinkels.
** Overleg eerst met uw arts.