PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Reisquiz mei 2017: win een luxenacht in Amsterdam!

Doe mee aan de Plus Reisquiz en maak kans op een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen ter waarde van 400 euro in het College Hotel in Amsterdam.

Dit viersterrenhotel in de sjieke Museumbuurt is gehuisvest in een gebouw uit 1895. Je wordt bediend door studenten van hotelscholen, die worden begeleid door professionals. Winnen*? Vertel ons dan: a. hoe deze rivieren heten? en b. door welke stad op de foto ze stromen? Vul de antwoorden in onder de foto's.

Deze quiz loopt tot 20 mei 2017. De juiste oplossing en de winnaars vind je na de sluitingsdatum op www.plusonline.nl/prijsvragen-en-quizzen.

* Datum in overleg t/m 1 november 2017, zondag t/m woensdag en uitgezonderd feestdagen en vakanties. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor contanten.