PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Zo pakt u rugpijn aan!

Advertorial
Rugpijn is één van de meest voorkomende soorten pijn. Rugpijn is storend bij dagelijkse activiteiten, waardoor normale bezigheden moeilijker worden. De precieze oorzaak van deze rugpijn wordt vaak niet gevonden, maar de symptomen kunnen worden verlicht.

Rugpijn kan ontstaan door overbelasting van de rug of door een verkeerde beweging. Deze pijn kan chronisch of acuut zijn. Hoe intens deze pijn is hangt af van hoe u er mee omgaat.  Rugpijn kan actief worden aangepakt om deze hinder te verminderen.

Tips die u kunt gebruiken in uw dagelijkse leven om rugpijn aan te pakken!

  • Goede nachtrust! Een goede nachtrust voorkomt ergere pijn. En slaapt u op uw buik? Dit kan rugklachten geven. Probeer op uw rug of zij te slapen.
  • Sporten. Door regelmatig te bewegen worden uw spieren soepeler en sterker, en zal de bloedsomloop verbeteren. Hierdoor loopt u minder kans op blessures, zoals rugpijn.
  • Een goede werkplek. Probeer altijd de voeten plat op de grond te zetten en zet uw scherm op de juiste hoogte. Hierdoor hoeft u niet uw nek te buigen.

Rugpijn is erg vervelend en kan uw dagelijkse activiteiten moeilijker maken. Wilt u de rugpijn verlichten dan kan Voltaren K een uitkomst  bieden.

Voltaren® K tabletten

Verlichten langdurig en snel de pijn

De kleine Voltaren® K tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. Voltaren K remt de ontsteking en is pijnstillend. Met een maximale dosering van 6 tabletten per dag* kunt u zowel overdag als s ’nachts de pijn controleren.

 

Kijk voor meer informatie op www.voltaren.nl

Bewegen blijft een plezier!

 

Voltaren K (diclofenackalium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij een hart- of hersenbloedvataandoening, maag- of darmzweer, maagdarmbloedingen of andere bloedingen, nierinsufficiëntie of in combinatie met antistollingsmiddelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Novartis Consumer Health BV. P3NL150926. KOAG/KAG 112-0615-0944.

 

Trefwoorden: