Gratis receptenboekje: lekkere lichte najaarsrecepten

De wintermaanden staan voor de deur, en veel Nederlanders doen zich dan tegoed aan allerlei lekkernijen. Sinterklaas brengt pepernoten en marsepein mee, en met kerst gaat men vaak samen overdadig (en te vet) dineren. Om uw dieet te balanceren: een gratis receptenboekje met 16 lichte najaarsrecepten! Download hem nu!

 

Houdt u van lekker eten, maar wilt u toch graag uw huidige gewicht behouden of liever nog een beetje afslanken? Dit speciale receptenboekje is samengesteld door Weight Watchers. Zij beschikken over ontzettend veel smakelijke en ook gezonde recepten die bijdragen aan succesvol afslanken. Maar de recepten zijn ook zeer geschikt voor mensen die gewoon erg lekker, maar niet ongezond willen eten.

 

Houd PlusOnline goed in de gaten, want dit receptenboekje 'Lichte najaarsrecepenten' is pas de eerste in een serie van zes. Van november tot april zal elke maand een nieuw boekje verschijnen!

Inloggen

U kunt het receptenboekje alleen downloaden als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

Hulp bij het downloaden

Inlogproblemen?

Voordat u het cahier kunt downloaden moet u ingelogd zijn. Heeft u (links) ingelogd, maar staat er in het artikel nog steeds dat u eerst moet inloggen? Vernieuw de pagina dan met de toetsencombinatie 'CTRL' + 'F5'! U kunt de gids nu downloaden.

Problemen met downloaden? Voor iedereen die een foutmelding krijgt: ons vermoeden is dat u het bestand probeert te openen in een verouderde versie van Adobe Reader. Voor de nieuwste (gratis) versie kunt u hier terecht: http://get.adobe.com/nl/reader/

Een alternatief programma dat u ook kunt proberen is Foxit Reader.

Beschadigd bestand? Dit is een veel voorkomende fout die wordt veroorzaakt door een zogenaamd 'cacheprobleem van de browser'. De oplossing die Adobe aandraagt is als volgt:

1. Klik met de RECHTER muisknop op de downloadlink in ons artikel
2. Kies in het menuutje dat verschijnt de optie 'Opslaan als' (of 'Doel opslaan als')
3. Kies vervolgens de plaats op uw harde schijf waar u het bestand wilt opslaan en klik op de knop Opslaan
4. Open het bestand tenslotte vanaf uw harde schijf

Nog steeds technische problemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan sturen wij u een exemplaar via de e-mail!

LET OP: De PDF is 12 MB zwaar, dus downloadtijd kan variëren van enkele seconden tot enkele minuten.
 

Het receptenboekje downloaden

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.