Gratis receptenboekje: Voorjaarsgerechten

De winter is voorbij en de lente zit in de lucht. En bij een nieuw voorjaarsseizoen horen ook frisse, gezonde en natuurlijk lekkere recepten waarbij u niet hoeft te vrezen voor uw slanke lijn. PlusOnline heeft voor u een nieuw receptenboekje vol heerlijke lichte voorjaarsgerechten!

Heeft u zich dit jaar voorgenomen om meer op uw lijn te gaan letten? Met dit receptenboekje van Weight Watchers vol frisse, gezonde lenterecepten kunt u een mooi begin maken! Lekker én gezond genieten.

Houd PlusOnline goed in de gaten, want dit receptenboekje 'Voorjaarsrecepten' is de vijfde in een serie van zes. U vindt er hier meer. Van november tot april zal elke maand een nieuw boekje verschijnen!

Inloggen

U kunt het receptenboekje alleen downloaden als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

NB. In Internet Explorer kunt u de pdf downloaden door met de rechtermuisknop te kiezen voor optie 'Doel opslaan als'.

Nog steeds technische problemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan sturen wij u een exemplaar via de e-mail!
 

Het receptenboekje downloaden

Deze aanbieding is helaas afgelopen.