Gratis receptenboekje: Winterse gerechten

Heeft u zin in een lekkere cannelloni met munt? Of ziet u meer in de zalmovenschotel met broccoli? Deze week heeft PlusOnline weer een gratis boekje met 16 heerlijke, lichte, winterse recepten voor u. Log in en download hem nu!

Houdt u van lekker eten, maar wilt u toch graag uw huidige gewicht behouden of liever nog een beetje afslanken? Dit speciale receptenboekje is samengesteld door Weight Watchers. Zij beschikken over ontzettend veel smakelijke en ook gezonde recepten die bijdragen aan succesvol afslanken. Maar de recepten zijn ook zeer geschikt voor mensen die gewoon erg lekker, maar niet ongezond willen eten.

Houd PlusOnline goed in de gaten, want dit receptenboekje 'Winterse gerechten' is pas de derde in een serie van zes. U vindt er hier meer. Van november tot april zal elke maand een nieuw boekje verschijnen!

Inloggen

U kunt het receptenboekje alleen downloaden als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

NB. In Internet Explorer kunt u de pdf downloaden door met de rechtermuisknop te kiezen voor optie 'Doel opslaan als'.

Nog steeds technische problemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan sturen wij u een exemplaar via de e-mail!
 

Het receptenboekje downloaden

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.