PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Gewrichtspijn? Zo pakt u het aan!

Advertorial
Hindert gewrichtspijn je tijdens het fietsen, sporten of als u speelt met uw kleinkinderen? Dit kan komen door een natuurlijke slijtage in de gewrichten. Hierdoor kunt u pijn ervaren bij dagelijkse activiteiten.

Gewrichtspijn kan ontstaan door overbelasting, ontsteking of slijtage van de gewrichten. Eén van de meest voorkomende gewrichtsaandoeningen is artrose.  Artrose treedt op wanneer het kraakbeen van een gewricht begint te verslijten. Symptomen van artrose zijn onder andere pijn, ongemak, zwelling, warmte en stijfheid van de gewrichten.

Gewrichtspijn kan actief worden aangepakt zodat het uw leven niet verstoort. De basis van de behandeling dient te bestaan uit een aangepaste levensstijl om de pijn onder controle te houden.

Tips die u kunt gebruiken in uw dagelijkse leven om gewrichtspijn aan te pakken!

  • Eet gezond! Een gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor sterke botten en gewrichten.
  • Gewichtsverlies. Door gewicht kwijt te raken zal de belasting op de gewrichten in de knieën een stuk minder zijn.
  • Ochtendgymnastiek. Dit klinkt ouderwets, maar een paar simpele oefeningen helpen uw spieren en gewrichten klaar te maken voor de dag.

Wat te doen bij gewrichtspijn?

Gewrichtspijn is erg vervelend en kan dagelijkse activiteiten moeilijker maken. Wilt u de gewrichtspijn verlichten dan kan Voltaren® een uitkomst bieden met Voltaren Emulgel.

Voltaren Emulgel is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers en is zonder recept te koop bij de drogisterij en de apotheek. Voltaren Emulgel wordt goed en snel opgenomen door de huid waardoor het de pijn bestrijdt precies daar waar dat nodig is. Voltaren Emulgel  verlicht niet alleen de pijn, maar remt ook de ontsteking.    

Kijk voor meer informatie op: www.voltaren.nl

Voltaren. Bewegen blijft een plezier!

 

Voltaren Emulgel (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn van knie of vinger. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.  Novartis Consumer Health BV – A GSK Consumer Healthcare company. P3NL150927. KOAG 112-0615-0945.