“Voor mij is dit een echt wondermiddel”

Advertorial
Soepele spieren en gewrichten: dit willen we allemaal graag zo lang mogelijk behouden. Het assortiment van Synofit bevat unieke kwaliteits-producten die deze wens in vervulling laten gaan!

Rita: “Ik heb een heel actief leven en ga vaak met mijn kleinkinderen op pad. Toen ik dat niet meer kon omdat m’n knieën niet meer zo goed gingen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Na veel omzwervingen kwam ik bij Synofit terecht. Het is ongelooflijk, maar Synofit Premium heeft echt m’n leven veranderd. Ik ben weer volop in beweging en kan weer spelen met mijn fantastische kleinkinderen. Voor mij is Synofit Premium een echt wondermiddel!"

Krachtige werking

De gewrichtenproducten van Synofit bevatten de ingrediënten vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Synofit kiest alleen voor ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit die met een geheim procedé in de unieke vloeibare formule worden verwerkt. Met de hoogste opneembaarheid en zonder chemische toevoegingen. De werking is daardoor krachtiger dan welk product dan ook.

De extra sterke gewrichtenkuur: Synofit Premium

Mensen die een extra sterke ervaring voor hun gewrichten nodig hebben, kunnen het beste starten met de opbouwkuur van Synofit Premium Vloeibaar. Hierbij wordt 80 dagen lang twee keer per dag 5 mL van de vloeistof ingenomen. Na deze opbouwkuur is maar liefst 70% van onze klanten tevreden! Synofit Premium is ook verkrijgbaar in capsulevorm, waarvan tijdens op de opbouwkuur 3 capsules per dag genomen worden. Als extra ingrediënten bevat Synofit Premium Vloeibaar Turmerosachariden uit de Geelwortel, en Boswellia. Klik op de ingrediënten voor meer informatie.

De sterke gewrichtsformule: Synofit Basic  

Bij Synofit kan iedereen kiezen voor de gewrichtenformule die bij hem of haar past. Synofit Basic bevat dezelfde kwaliteits-ingrediënten Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad, in een lagere dosering dan Synofit Premium. Synofit Basic is de beste keuze wanneer u wilt starten met een totaalformule voor de gewrichten, maar nog niet weet of u de extra sterke variant nodig hebt. Ontdek of Synofit Basic uw product is!

Nog meer van Synofit: Calcium+ product voor de botten

Naast producten voor de gewrichten, bevat het assortiment van Synofit ook een Calcium+ product voor de botten: Synofit Bone Complex. Calcium speelt een rol bij botaanmaak. Om de Calcium ook echt op de plaats te brengen waar het haar werking kan doen, is vitamine K2 toegevoegd aan het supplement. Deze vitamine speelt een rol bij de opname van Calcium in de botten, een belangrijke functie dus! Ook Magnesium (betrokken bij de botaanmaak) en Vitamine D3 (speelt ook een rol in de Calciumhuishouding) ontbreken niet in Synofit Bone Complex. Lees meer over dit complete Calcium+ voedingssupplement voor de botten.

Synofit Gewrichts Gel

Wilt u uw spieren en gewrichten uitwendig verzorgen, bijvoorbeeld na extra inspanning? Gebruik hiervoor de Synofit Gewrichts Gel: een heerlijk product voor uitwendig gebruik. De Gel bevat onder andere als ingrediënten Groenlipmossel, Arnica, Zwarte bes, Capsicum en Rozemarijn-olie. De Synofit Gewrichts Gel is ook geschikt als uitwendige aanvulling bij het gebruik van een gewrichtenkuur van Synofit: Synofit Premium of Synofit Basic. Meer informatie over de Synofit Gewrichts Gel.

Synofit Premium: KAG nr. 4005-0417-0540
Synofit Basic: KAG nr. 4005-0417-0540
Synofit Bone Complex: KAG nr. 4005-0417-0538