PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Prikkelbare maag of darmen?

Vertrouw op de natuur

Advertorial
Soms is het zo’n dag. Maagpijn. Onrustige of verkrampte darmen. Last van uw maag. Vaak een vol of opgeblazen gevoel. Natuurlijk: maag- en darmklachten hebben we allemaal weleens, zeker als onze maag-darmpassage van voedsel verstoord is. Maar hoort u tot de ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders voor wie het vaker een probleem is? Dat kan uw dag goed verstoren. Zeker als de oorzaak van uw klachten onbekend is. Komt het u bekend voor? Houdt het u meer bezig dan u prettig vindt? Gelukkig is verlichting van uw maagklachten en darmklachten mogelijk. Of u nu last heeft van één of meerdere klachten tegelijk.

Iberogast: natuurlijk en effectief

Maagklachten en darmklachten kunnen impact hebben op uw dagelijkse leven. Wanneer uw maag en darmen van slag zijn, denk dan aan Iberogast. Iberogast is natuurlijk. Een geneesmiddel met 9 geneeskrachtige kruiden, die samen de maag-darmpassage normaliseren. Iberogast verlicht niet alleen effectief maagklachten, maar ook darmklachten. En dat is prettig als u last heeft van meerdere klachten, zoals maag- en darmkrampen, maagpijn, misselijkheid, vol gevoel en maagzuur.

Geregistreerd geneesmiddel

Iberogast is geregistreerd als geneesmiddel. Aan deze registratie ligt wetenschappelijk bewijs ten grondslag. Ook prettig om te weten is dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, zeer zelden bijwerkingen kent. Interacties met andere geneesmiddelen zijn niet gerapporteerd. Niet voor niets is Iberogast al meer dan 55 jaar op de markt en in Duitsland één van de meest verkochte producten voor maag- en darmklachten*.

Gemakkelijk en snel in huis

Gemakkelijk en snel in huis: Iberogast is zonder recept verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek. Het gebruik is simpel. Twintig druppels oplossen in water of vruchtensap en driemaal daags innemen. De werkingssnelheid verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat u snel van uw klachten af bent. Als de klachten toch aanhouden, kunt u Iberogast met een gerust gevoel een langere periode gebruiken om uw maag en darmen tot rust te brengen. Het is aan te raden om Iberogast 2 weken te gebruiken om te zien of het ook voor u werkt. **

Iberogast is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en is verkrijgbaar v.a. € 8,90 (consumentenadviesprijs). Meer informatie over dit product >>

Tot 3,5 miljoen mensen  last van PDS
Tot 3,5 miljoen mensen in Nederland hebben last van prikkelbare darmsyndroom (PDS) of PDS-gerelateerde klachten. Denk bij PDS aan klachten als maagkrampen en darmkrampen, maagpijn, een vol of opgeblazen gevoel gepaard gaande met problemen met de ontlasting. PDS-klachten verschillen van persoon tot persoon, van dag tot dag en van situatie tot situatie. Klachten kunnen intens of minder intens zijn. Extra frustrerend is dat bij onderzoek door een arts geen duidelijke oorzaak aangewezen kan worden. Gelukkig kunnen bepaalde symptomen van PDS wel verlicht worden door bijvoorbeeld gebruik van een effectief zelfzorggeneesmiddel. Overleg in het geval van PDS met uw arts voor u een zelfzorgproduct gebruikt.

* lees voor gebruik de bijsluiter. IMS Scanning data
OTC market Germany 2016,
** Raadpleeg een arts als de symptomen na 2 weken
nog niet geheel zijn verdwenen of verergeren.
Koag-nr. 80-0417-0587

Bron(nen):
  • Bayer