PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Plus Magazine op de tablet (iPad en Android)

Nieuw: de Plus Magazine app voor iPad en Android tablet! Lees nu waar en wanneer u maar wilt Plus Magazine op uw tablet. Abonnees van Plus Magazine kunnen de digitale edities van het blad gratis lezen.

Op deze pagina vindt u meer uitleg over de Plus Magazine iPad app. U vindt hier:

 

 

De app downloaden

Download eerst de app voor iPad of Android. Let op: open onderstaande links naar de app op uw tablet!

Systeemvereisten
- Voor iPad: minimaal iPad 2 met besturingsysteem iOS 6 of hoger
- Voor Android: Android 4.0 of hoger (dit geldt voor vrijwel alle in Nederland verkrijgbare Android tablets)

 

 

Korte uitleg van de app

 

 

De app is bedoeld voor zowel abonnees van Plus Magazine als niet-abonnees. Hieronder beschrijven we hoe u de app kunt gebruiken.

Ik ben abonnee van Plus Magazine en wil de app gebruiken

Om de app als abonnee te kunnen gebruiken moet u zich eenmalig kenbaar maken als abonnee van de (papieren) Plus Magazine. Als u de app voor de eerste keer start op uw tablet, vraagt de app of u abonnee bent. Als dat zo is, klikt u op de rode knop ‘Aanmelden’.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. U hebt al eerder een Plus-account aangemaakt, bijvoorbeeld op www.plusonline.nl
In dat geval typt u in het vak Inloggen uw e-mailadres en het wachtwoord dat u destijds hebt gekozen. Daarna tikt u op ‘Inloggen’. Bent u uw wachtwoord vergeten? Tik dan op de link ‘Wachtwoord vergeten? Tik hier.’

Als u succesvol bent ingelogd, ziet u een melding. Met de rode knop sluit u het venster. Daarna moet u uw abonneenummer aan uw account koppelen. Dat doet u als volgt:

  • Tik op Instellingen (linksboven)
  • Kies Mijn gegevens
  • Kies Activeer mijn Plus abonnement

Nu vult u uw abonneenummer, postcode en huisnummer (zonder huisnummertoevoeging) in. Vervolgens typt u nogmaals uw wachtwoord en tikt u op Registratie voltooien. Daarna kunt u edities van Plus Magazine gaan downloaden en lezen.

2. U hebt nog geen Plus-account. Registreer u dan via de groene knop ‘Ik wil me registreren’.
U gaat een Plus-account aanmaken. Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters. Daarna geeft u aan dat u abonnee bent van Plus Magazine. Nu moet u uw abonneenummer aan uw account koppelen. U vult uw abonneenummer, postcode en huisnummer (zonder huisnummertoevoeging) in. Daarna tikt u op Registratie voltooien. U kunt nu edities van Plus Magazine gaan downloaden en lezen.

Ik ben geen abonnee van Plus Magazine en wil de app gebruiken

Als u de app voor de eerste keer start, tikt u op de grijze knop ‘Sluiten’. Via ‘Kopen’ (onderin het scherm) kunt u nu losse digitale edities van Plus Magazine aanschaffen of een digitaal jaarabonnement afsluiten. Het downloaden en betalen werkt via uw Apple-account (voor de iPad) of uw Google Play-account (voor Android tablets).

Een digitale editie van Plus Magazine lezen

Via ‘Kopen’ of ‘Mijn edities’ kunt u een digitaal nummer van Plus Magazine downloaden. Tik op een cover, kies vervolgens ‘Downloaden’ en het nummer wordt op uw tablet gezet. Het downloaden neemt maximaal een paar minuten in beslag. U hebt uiteraard een werkende internetverbinding nodig. Lezen kan via ‘Mijn edities’ of ‘Lezen’. Bekijk de video voor de mogelijkheden die u hebt bij het lezen van een nummer.

Bekijk de video’s voor een korte uitleg

Registreren als abonnee en inloggen

Mijn edities

Een los nummer van Plus Magazine kopen (als u geen abonnee bent)

Een editie van Plus Magazine lezen op de tablet

Wat is de Plus Magazine app?

 

Hulp bij problemen

 

Wordt het antwoord op uw vraag niet behandeld in bovenstaande video's? Neem dan contact op met de klantenservice van Plus Magazine, via plusonline@plusmagazine.nl Bellen kan ook: 0900 2446244 (45 cent per gesprek, buiten uw normale gesprekskosten) bereikbaar tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 17.00 uur.