Discreet ondergoed voor urineverlies

Advertorial

Voor een actief en zorgeloos leven

hardlopen
Attends/Getty Images

Ongewild urineverlies hoeft geen belemmering te zijn in uw dagelijks leven. Dankzij het nieuwe, incontinentie ondergoed van Attends, kunt u een actieve levensstijl behouden en u beschermd en zelfverzekerd voelen.

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen én mannen

Ieder mens stelt, afhankelijk van geslacht, de levensstijl en persoonlijke behoeften, verschillende eisen aan een incontinentieproduct. Daarom heeft Attends incontinentie ondergoed ontwikkeld speciaal voor actieve vrouwen én mannen met licht tot matig urineverlies:

  • Attends Lady Discreet Underwear (voor vrouwen)
  • Attends Men Protective Underwear (speciaal ontworpen voor de anatomie van de man)
  • Attends Pull-Ons Discreet Underwear (uniseks)

Deze nieuwe, incontinentiebroekjes, voelen aan als echt ondergoed, zijn discreet te dragen en niet zichtbaar onder normale kleding.

Voor een actief en zorgeloos leven

Met het discrete  incontinentie ondergoed van Attends kunt u een actieve levensstijl behouden en u tegelijkertijd beschermd en comfortabel voelen. De broekjes zijn gemaakt van een zacht, geweven en elastisch materiaal en bieden daardoor een superieure pasvorm en hoog draagcomfort, ook als u actief of onderweg bent. De Quick-Dry opnamelaag en sterk absorberende kern zorgen ervoor dat urine snel wordt ingesloten en beschermen tegen doorlekken en onaangename geurtjes.

Attends
Attends

Attends Lady Discreet Underwear en Attends Men Protective Underwear zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en beschikbaar in de maten medium en large.

Wilt u liever wit incontinentie ondergoed? Attends Pull-Ons Discreet Underwear is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ontwikkeld voor de gevoelige huid

Attends incontinentie ondergoed is gemaakt van zachte, ademende materialen en is bijzonder vriendelijk voor de huid. De broekjes zijn gecertificeerd met het OEKO-TEX Standaard 100 keurmerk. Dit keurmerk verzekert u ervan dat de broekjes aan strenge eisen voldoen en onschadelijk zijn voor de gezondheid van de mens. Daarnaast zijn de broekjes getest en goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek.

Gebruik het juiste product

In welke mate u ook urine verliest, gebruik altijd producten die speciaal gemaakt zijn voor incontinentie om het risico op huidirritatie te verminderen.

Kies een product dat past bij uw levensstijl en behoeften, met een voldoende hoog absorptieniveau én dat goed past en aansluit op uw lichaam. Om de juiste maat incontinentie ondergoed te kiezen, meet u eerst uw heup en taille omvang. De grootste omtrek is vervolgens bepalend voor de juiste maat van het broekje.
A
ttends biedt een breed assortiment incontinentieproducten voor zowel vrouwen als mannen, in verschillende absorptieniveaus en maten. Zo kunt u altijd een product vinden dat bij u past.

Probeer Attends incontinentie ondergoed gratis!

Vraag nu een gratis proefpakket aan en overtuig uzelf! Het pakketje wordt in een discrete verpakking toegestuurd.

Kies hier uw product en ontvan het gratis proefpakket  >>

 

Voor vergoeding via de zorgverzekeraar is een diagnose nodig van uw huisarts of medisch specialist. Kijk in de polisvoorwaarden van de zorgverzekering of neem contact op met uw verzekeraar.

 

Auteur 
  • Commerciële redactie