PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Raadpleeg de reisapotheek

Gezondheidsinfo per vakantieland

Als u op reis gaat, moet u al aan zoveel dingen denken. Om het u gemakkelijk te maken staat in de reisapotheek alle informatie per land voor u op een rij.

U treft een heleboel voorbereidingen. Oppas voor de hond, alle bederfelijke dingen uit de koelkast. In Nederland kan er in elk geval niets mis meer gaan. Maar hoe zit het eigenlijk in uw vakantieland?

Mag u daar gewoon uit de kraan drinken of is mineraalwater beter? Welke inentingen heeft u nodig en zijn er op dit moment gezondheidsproblemen in dat land?

Ga verstandig op reis en raadpleeg ruim voor vertrek onze Reisapotheek. Zoek uw reisbestemming op en vind er alle antwoorden op prangende vakantievragen.

Reactie toevoegen