Een veilig digitaal normaal met NordVPN

Beveilig uw internetverkeer!

Advertorial
Zorg dat uw gegevens niet ten prooi vallen aan kwaadwillende partijen en bescherm uzelf tegen hackers met NordVPN. Ook uw wachtwoorden en gevoelige bestanden beveiligt u met Nord.

Er liggen tegenwoordig tal van online gevaren op de loer. Online winkelen is groter dan ooit tevoren, en met tijdelijke Covid-lockdowns kunnen mensen soms niet anders. Dit gaat weer gepaard met potentiële financiële gevaren, zoals hackers die uw betaalgegevens stelen.

Daarnaast verzamelen grote bedrijven en websites steeds meer informatie over ons. Denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten die u doet m.b.t. uw gezondheid. Hoe beschermt u al deze gegevens?

Bescherm uw digitale wereld met NordVPN

Een VPN biedt uw twee enorme voordelen wat betreft online privacy en veiligheid. Ten eerste versleutelt deze uw internetverkeer. Dit houdt in dat een geavanceerd algoritme uw netwerkverkeer onleesbaar maakt voor derde partijen.  
Ten tweede verandert een VPN uw IP-adres. Veel websites gebruiken uw IP-adres om u te identificeren als internetgebruiker. Met andere woorden, door uw IP-adres te veranderen kunt u anoniem internetten en uw privacy beschermen. 

Waarom NordVPN?

NordVPN is één van de meest veilige VPN’s die VPNGids heeft getest. NordVPN biedt namelijk uitmuntende encryptie (versleuteling) en geeft u zelfs de optie om uw verbinding nog veiliger te maken, met bijvoorbeeld een dubbele VPN-verbinding (met dubbele versleuteling!) of zelfs door uw verkeer ook nog via het ultra-anonieme Tor-netwerk te sturen. 
NordVPN maakt gebruik van sterke AES 256-bit encryptie. 256-bit slaat op de lengte van de encryptiesleutel die wordt gebruikt om uw data te beveiligen. Het komt erop neer dat om deze versleuteling te “kraken” een cybercrimineel precies de goede mogelijkheid uit 2 tot de macht 256 (meer dan een biljard!) opties moet ‘raden’. Makkelijk is anders!

Een alles-in-één veiligheidsoplossing: NordVPN, NordPass en NordLocker

Een ander groot voordeel van Nord is dat ze aan elk aspect van uw (online) veiligheid hebben gedacht. Zo biedt Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, ook een oplossing om uw wachtwoorden veilig op te slaan: NordPass. Daarnaast bieden ze ook nog een zeer veilige opslag voor uw (gevoelige) documenten: NordLocker.  

NordPass

Tegenwoordig hebben we zo’n beetje overal een wachtwoord voor nodig, of het nu gaat om social media, accounts bij webshops, online portalen van instanties, enzovoorts. Met NordPass slaat u deze wachtwoorden op in een veilige digitale kluis waar alleen u bij kunt. 

NordPass is getest en geprezen door een onafhankelijke cybersecuritytester (Cure53) en biedt uiteraard net als NordVPN uitstekende versleuteling om uw wachtwoorden te beveiligen. 

NordLocker

Dankzij NordLocker geniet u niet alleen van de online beveiliging van NordVPN, maar kunt u ook al uw bestanden beveiligen. Ook bestanden in NordLocker worden door hoogwaardige, 256-bit encryptie versleuteld. Op deze manier kunt alleen u uw bestanden inzien, zoals het hoort! Daarnaast biedt NordLocker u ook nog eens een veilige cloud waar u online bestanden kunt opslaan.

Als u via deze link uw NordVPN-abonnement afsluit, kunt u meteen de volledige premiumversies van NordPass (met een onbeperkt aantal wachtwoorden op 6 apparaten) en NordLocker (met 10 GB aan cloudopslag) voor een speciale verlaagde prijs erbij afsluiten. 

Zet nu veilig internetgebruik op uw lijstje van goede voornemens voor 2021. Dan kunt u er na de installatie van NordVPN, NordPass en NordLocker meteen een vinkje achter zetten!

Bron: NordVPN.